DOMIBUS > Saga-salg > HVIS MAN ER PÅ EKSTERN VENTELISTE, MISTER MAN SIT NUMMER, HVIS MAN IKKE KØBER EN LEJLIGHED, SOM MAN HAR SAGT, AT MAN ER INTERESSERET I.

HVIS MAN ER PÅ EKSTERN VENTELISTE, MISTER MAN SIT NUMMER, HVIS MAN IKKE KØBER EN LEJLIGHED, SOM MAN HAR SAGT, AT MAN ER INTERESSERET I.

Der har på det seneste været tilfælde, hvor flere end 5 fra den eksterne venteliste har fået aftale til underskrift, men har meddelt, at man alligevel ikke er interesseret. Det betyder frustration hos de andelshavere, der skal sælge, og det betyder tab af boligafgift, hvis overtagelsesdag skal udsættes, fordi der er brugt tid på eksterne fra ventelisten, som alligevel ikke ville købe.

VÆR DERFOR OPMÆRKSOM PÅ, AT DER ER INDFØRT EN NY REGEL, OG AT DU MISTER DIT VENTELISTENUMMER, HVIS DU ER PÅ DEN EKSTERNE VENTELISTE OG MELDER INTERESSE FOR EN LEJLIGHED OG ALLIGEVEL IKKE ØNSKER AT KØBE DENNE. DU FÅR GRATIS ET NYT NUMMER, MEN DU KOMMER BAGEST I KØEN.

Hvis du er boligsøgende og på den eksterne venteliste, skal du få aftale med din bank om, at de er klar, hvis du bliver udtrukket som den, der er berettiget til at få en lejlighed tilbudt. Gør det NU – ikke når lejlighed kommer til salg, så er det formentlig for sent. Banker kysser som regel ikke samme dag som de spidser munden. Der er så mange regler, bankerne skal overholde, og det skal de bruge flere dage på at få ordnet.