Ventelister

  Vi har p.t. kun to “åbne” ventelister til andelsboliger:

  Liste nr. 1 er A/B Saga G, og den finder du her.

  Liste nr. 2 er A/B Moresco, og du kan læse mere om ventelisten via dette link.

  Der er mulighed for at tilmelde sig som interesseret i at komme i betragtning til en lejelejlighed. Der er p.t. kun en liste. Du kan under bemærkninger anføre særlige ønsker til beliggenhed med mere. Du kan også stille spørgsmål, men de vil kun blive besvaret, HVIS du kommer i betragtning som lejer. Der er mange hundrede på listen, og vi har ikke mulighed for at besvare spørgsmål, ej heller om chancerne for at få en lejlighed. Det kan her oplyses, at chancerne er meget små. Listen har kun været anvendt en gang det sidste år!! Listen fungerer på den måde, at hvis en af vores klienter har en ejendom med en lejlighed, som de ikke selv har en lejer til, kontakter vi dem fra listen, som har anført et ønske, der passer med den lejlighed, der er ledig. De første, der melder interesse, får herefter mulighed for at besigtige lejligheden. Er der flere, der er interesseret i at leje en lejlighed, er det vores klient/udlejer, der afgør, hvem der skal have lov til at leje lejligheden, eller om der evt. skal trækkes lod.

  Du skal udfylde skema ved at klikke på det følgende skema, hvor du kan tilmelde dig med dit navn, e-mail-adresse og telefonnummer: Skema. Som ventelistekode skal du anføre 1448, medmindre du har fået oplyst anden kode fra en af vores klienter. Kommer der en ledig lejlighed, som vores klienter ikke selv har en lejer til, vil der blive sendt en e-mail til et passende antal personer, der har udfyldt skemaet om, at de kan besigtige lejligheden en nærmere oplyst dag. Blandt dem der besigtiger og melder interesse via et nyt skema, udvælger vores klienter herefter, hvem de helst vil have som lejer.

  Vi har ydermere en åben venteliste til en almen bolig i den selvejende institution, H.R.´s Hus. Se venligst ejendommens egne hjemmeside, www.katrinedalsvej.dk.