Test-mails til alle på A/B Boligforeningen Frederiksberg Arbejderhjems anciennitetsliste.

Jeg har lovet, at der i dag kl. 12 ville blive sendt en test-mail ud.
Som jeg har skrevet i mit opslag af den 9. november 2021 er der to databaser: den ene database styrer hvem, der rent faktisk er på anciennitetslisten, mens den anden indeholder dem, der ønsker at modtage besked om ledige lejligheder
Hvis du har fået en mail med overskriften: Nyt omkring salg af lejligheder i A/B Boligforeningen Frederiksberg Arbejderhjem.
læser du formentlig denne annonce nu og du ved dermed, at din mail registreret i den database, hvor du får besked om ledige lejligheder. Den database er ikke styret af mig. Du kan afmelde dig ved at klikke i det link, der er i mailen, hvor du får besked om, at der er nyt. Senere vil der via hjemmesiden https://www.domibus.dk/ab-fa/ være mulighed for at tilmelde sig på ny. Mailen om nyt kan være havnet i din spam-bakke, og den udfordring skal du få løst, idet du ellers jævnligt skal tjekke din spambakke, da du ellers kan overse besked om, at der er en lejlighed til salg. Du kan dog naturligvis altid gå ind på hjemmesiden og kigge, om der er nyt.

Koden til hjemmesiden er, som der står i de mails, der sendes ud: 55domibus

Den anden database er styret af mig og indeholder mails på alle, der er på anciennitetslisten. Får man ny mail, skal man skrive til post@domibus.dk, så jeg kan få rettet. Glemmer man det, får man ikke opkrævning eller rykker for manglende betaling, og man bliver herefter slettet fra listen. Der vil blive sendt besked ud på den ovenfor nævnte hjemmeside, når man skal være opmærksom på, om man har modtaget opkrævning. Der skulle herved være dobbelt sikkerhed for, at man ser den ene eller den anden besked. Der vil kl. 12 (midnat) i dag, blive sendt mail ud fra databasen, som benyttes til at sende opkrævninger ud. Modtager du ikke en sådan mail, kan den være havnet i din spam-bakke, og den udfordring skal du få løst, idet du ellers jævnligt skal tjekke din spambakke.
Hjertesuk:
Venligst undlad at ringe til mig med spørgsmål såsom
  • hvor er jeg på ventelisten
  • hvornår kommer der lejligheder til salg
  • hvor mange værelser er der i den lejlighed, der er til salg
  • er der udsigt til dit og dat fra stuen
  • er der morgensol i soveværelset
  • kan jeg besigtige en anden dag end hvor der er åbent hus (svaret er nej, medmindre andet står i annoncen)
  • kan jeg få papirer fremsendt (svaret er nej, men du kan selv hente papirer via det link, der er i pkt. 11 i aftalen, som du kan downloade fra annoncen)
  • kan min søster blive optaget på anciennitetslisten (ja, hvis du og din søster og et medlem mere møder op 1. mandag i hver måned på foreningens kontor på Langelandsvej  – åbningstid vil senere blive oplyst her)
  • hvornår er der generalforsamling (oplysning sendes når den tid kommer – foreløbig dato er den 10. maj 2022.)
Information: Der er 12, der fortsat mangler at oplyse deres mail-adresse. Der er 371, der har oplyst.
Med venlig hilsen
CLAUS CLAUSEN