DOMIBUS > Saga-nyhed > Forslag til generalforsamling om Bryggenet

Forslag til generalforsamling om Bryggenet

Forslag:

Det foreslås, at bestyrelsen bemyndiges til at etablere kabling til internet og TV for alle lejligheder i ejendommen indenfor et budget på kr. 2.500.000.

 

Som en del af forslaget bemyndiges bestyrelsen til at tilmelde andelsforeningen Bryggenet, hvilket indebærer årligt kontingent på ca. kr. 70.000 til Bryggenet, som indarbejdes i det årlige budget for andelsforeningen fremadrettet.

 

Det er desuden en del af forslaget, at bestyrelsen, i det omfang som bestyrelsen vurderer det i andelsforeningens økonomiske interesse, etablerer kabling til internet for vores erhvervslejemål, således at vores erhvervslejemål også kan komme på Bryggenet.

 

 

Uddybning af forslaget:

 

Som nedenstående prissammenligning viser, kan kabling af ejendommen og eftersluttende tilslutning til Bryggenet ganske hurtigt medføre store besparelser for hvert enkelt beboer i forhold til disses nuværende udgifter til internet og Tv. Desuden vil de nye kabler i sig selv medføre, at beboere kan få meget hurtigere internet, end tilfældet er i dag.

 

Denne investering i ejendommen vil derfor for langt de fleste beboere blive en overskudsforretning i løbet af ganske kort tid, og derfor foreslår bestyrelsen, at vi foretager denne investering i ejendommens infrastruktur, som i løbet af ganske kort tid vil have betalt sig selv hjem igen, og som hurtigt vil slå igennem i den enkelte beboers privatøkonomi. Andelsforeningen har et stort overskud igen i år, og kan derfor sagtens rumme en investering i denne størrelse.

 

Bryggenet anvender YouSee som sin TV-udbyder, så tv-pakkerne, som Bryggenet kan tilbyde os alle, er stort set identiske med dem, som du kan få i dag ( bare billigere).

 

Det bemærkes desuden, at Bryggenet/Dansk KabelTV godt vil videresende den månedlige internetregning til din arbejdsgiver, hvis du p.t. har arbejdsgiverbetalt internet.

 

Bestyrelsen påtænker desuden at få indhentet tilbud fra enterprenøren, ift. hvis beboere ønsker ekstra stik eller ønsker at stik skal sidde et specielt sted. ( sådanne særønsker skal dog afregnes mellem beboeren selv og entreprenøren)

 

Se hvordan Bryggenets priser sammenligner sig med Yousee herunder

 

 

Internet Yousee Bryggenet
Lille 249,00 65,00
25/5Mbit 100/100Mbit
Stort 399,00 140,00
300/60Mbit 500/500Mbit
TV Yousee Bryggenet
Basis 289,00 150,00
Mellem 469,00 340,00
Fuld 569,00 460,00

 

 

Du kan selv sammenligne lige præcis din individuelle pakke af tv og internet på følgende link, hvor der også er regnet på, hvor lang tid der går, før andelsforeningens investering er tjent hjem for lige præcis dig, inkl. din andel af etableringsomkostningerne til kabling.

 

 

 

Øvrige fordele i Bryggenet:

 

 • Oprettelse til 0 kr.
 • Ingen binding
 • Betaling via e-faktura til 0 kr.
 • Betaling via betalingsservice til 0 kr.
 • Telefonisk support alle ugens dage
 • Support der ikke stopper ved stikket i væggen
 • Du kan få fakturaen sendt til din arbejdsgiver
 • 3 offentlige IP-adresser
 • Vælg mellem 100/100 og 500/500 Mbit

 

 

Hvad er Bryggenet ?

Bryggenet er en medlemsejet forening som har følgende formål:

 • Foreningens formål er at etablere, eje og drive et fælles net, hvorigennem de enkelte medlemmer forbindes med såvel interne som eksterne net, blandt andet tv-, telefon- og datanet.
 • Foreningens formål er endvidere gennem etableringen, ejerskabet og driften af nettet at give medlemmerne besparelser på tv/radio, telefoni, internetadgang, bredbåndstjenester mv. samt at sikre kvalitet og uafhængighed af leverandører.
 • Foreningen er ikke kommerciel og udøver sit formål uden profit for øje.

 

A/B SAGA G vil med også med dette forslag blive medejer af Bryggenet og få medbestemmelsesret i Bryggenet.

 

Andelsforeningen kan senere vælge at melde sig af Bryggenet igen, hvis andelsforeningen skulle beslutte sig herfor. I dette tilfælde vil investeringen i kabling stadigvæk være værdigfuld for andelsforeningen.

 

Læs mere om bryggenet her: http://bryggenet.dk/ombryggenet/