DOMIBUS > Saga-salg > Egilsgade 24, st. th. – 60 kvm – j.nr. 490-13 – åbent hus den 15. august 2019 kl. 17-18.

Egilsgade 24, st. th. – 60 kvm – j.nr. 490-13 – åbent hus den 15. august 2019 kl. 17-18.

Ovennævnte lejlighed er til salg med overtagelse 15. september 2019. Ved åbent hus er der kun adgang for besigtigelse, hvis man har et ventelistenummer.
SÆLGER HAR BESLUTTET AT UDSKYDE DATO FOR OVERDRAGELSE TIL 15. OKTOBER, IDET SÆLGER GERNE VIL HAVE GLÆDE AF EN EVT. PRISSTIGNING PÅ ANDELEN, DER MÅTTE BLIVE VEDTAGET PÅ GENERALFORSAMLINGEN 25. SEPTEMBER 2019. DU ER NATURLIGVIS FRITSTILLET MED HENSYN TIL AT ANNULLERE DIN INTERESSE, SÅ DU BEVARER DIN VENTELISTEPLADS, HVIS PRISEN BLIVER STØRRE END DET ANNONCEREDE. DU KAN SÅLEDES UDEN RISIKO FOR AT MISTE VENTELISTEPLADS BYDE PÅ LEJLIGHEDEN.

Hvis du efter besigtigelsen, vil afgive tilbud om at købe lejligheden, skal du udfylde denne tilbudsblanket (klik her).

 

Hvis du har spørgsmål, som du ikke får svar på ved besigtigelsen, skal du stille disse spørgsmål i tilbudsblanketten.

 

Fristen for at afgive tilbud udløber på den 5. hverdag efter besigtigelsen kl. 18.

Med hensyn til pris, mulighed for overtagelse af løsøre med mere henvises til oplysningsskema og vurderingsrapport.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT DER ER INDFØRT EN NY REGEL, OG AT DU MISTER DIT VENTELISTENUMMER, HVIS DU ER PÅ DEN EKSTERNE VENTELISTE OG MELDER INTERESSE FOR EN LEJLIGHED OG ALLIGEVEL IKKE ØNSKER AT KØBE DENNE. DU FÅR GRATIS ET NYT NUMMER, MEN DU KOMMER BAGEST I KØEN.

Ekstern venteliste er opdateret, idet alle, der ikke har betalt gebyr for 2019-2020 er slettet. Husk at du skal sende besked til administrator@sagag.info, hvis du er på ekstern venteliste og får ny e-mail-adresse. Husk at oplyse dit ventelistenummer fra den eksterne venteliste.